در ارتباط با چگونگی شفافیت در یک فعالیت اجتماعی
twitter.com/rahimikhamneh/status/1119163631055196161
#رشته_توییت
۱ یک فعالیت اجتماعی، چگونه باید شفاف باشد؟نفس داوطلب پذیری یک عنصر شفافیت است. این که هر فردی پس از آموزش های مورد نیاز، می تواند در هر بخش از یک سازمان فعالیت داوطلبانه داشته باشد، به نوعی علاوه بر مشارکت، نظارت را هم شامل شود.— Zahra Rahimi kh (@rahimikhamneh) April 19, 2019
مجموعه توییت زهرا رحیمی، مدیرعامل جمعیت امام علی در ارتباط با چگونگی شفافیت در یک فعالیت اجتماعی
۱_ یک فعالیت اجتماعی، چگونه باید شفاف باشد؟ نفس داوطلبپذیری یک عنصر شفافیت است. این که هر فردی پس از آموزشهای مورد نیاز، میتواند در هر بخش از یک سازمان فعالیت داوطلبانه داشته باشد، به نوعی علاوه بر مشارکت، نظارت را هم شامل شود.
۲ـ سیستم شفافیت مالی هم یعنی تمامی نقل و انتقالات از طریق سیستم بانکی انجام میشود و قابل پیگرد است. حسابهای بانکی نشان میدهند که چه ورودیهایی در چه مقاطعی بوده و با کمی پیگیری بیشتر حتی میتوان دریافت توسط چه کسانی و خروجیها هم ثبت میشوند و اسناد معتبر ما به ازای آنها است.
۳ـ نظارت بر این شفافیت مالی هم قانونا با شرکتهای حسابرسی رسمی است. علاوه بر آن پرینت حسابها گاها توسط نهادهای امنیتی خواسته و چک میشود.
۴ـ عملکرد سالیانه در قالب گزارشهای سازمان به همراه گزارشهای حسابرسی به نهادهای متولی صدور مجوز ارائه میگردد و نهادهایی چون پلیس امنیت به طور سرزده از کلیه مراکز سازمانهای مردم نهاد چون جمعيت امام على بازدید دارند.
۵ـ علاوه بر این بخشی از وزارت کشور به نام بافیا بر کلیه ارتباطات سازمان با اتباع غیرایرانی مانند اتباع افغانستانی نظارت دارد و برابر قانون هرگونه پروژه مشترک با سازمانهای بینالمللی باید با مشارکت ضلع سوم دولتی انجام شود و در غیر این صورت میتواند مصداق جرم باشد.
۶ـ با این تفاصیل، کسانی که دارند به دروغ و علیرغم آگاهی از این مکانیزمها بر روی این شفافیت مالی و عملکرد جمعیت امام علی ایجاد شبهه و تشکیک میکنند، آیا جز راه انداختن جنگ روانی و پروپاگاندا نام دیگری روی فعالیتشان میتوان گذاشت؟
۷ـ اگر شخصی سوالی دارد درباره هر سازمانی، پرسیدن حق اوست، اما اشخاص حق ندارند جوابهای فرض شده خود را به عنوان پاسخهای ذهنی خود قبل از دستیابی به هر سند و مدرکی در فضای مجازی نشر داده و اذهان دیگران را نسبت به یک سازمان مخدوش نمایند.
۸ـ همانگونه که جهل به قانون رافع مسئولیت نیست، جهل به این موارد نیز رافع مسئولیت اخلاقی و انسانی در نزدن تهمت نیست.
- گزارش حسابرسی جمعیت امام علی (ع)
- گزارش مالی فعالیت های جمعیت امام علی در مناطق سیل زده؛ بهار ۱۳۹۸
- جمعیت امام علی چه منافعی را به خطر انداخته و با چه کسانی تضاد منافع دارد؟
دیدگاه خود را ثبت کنید
Want to join the discussion?Feel free to contribute!