نشست تحلیل روانشناختی کار کارگاهی کودکان
کودک و نان
🔻تاکنون وقتی بر سر چهار راهها کودکی را دیدید که کار میکند، به این فکر کردید که چه شرایطی او را به این راه سخت کشانیده؟
یا حتی به اینکه مصداق کار کودک درواقع چیست اندیشیدهاید؟
میدانستید در پستوهای کارگاههای همین سرزمین، کارگرانی هستند با دستانی کوچک اما برای کارهایی بزرگ که حتی شاید برخی بزرگسالان نیز از انجامشان ترس دارند؟
🔸سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ در نشست کار کارگاهی کودکان منتظرتان هستیم.
بصورت لایو از صفحه جمعیت امام علی(ع)👇
https://instagram.com/imamalisociety
روز بیستوپنجم خرداد، نشست تحلیلی روانشناختی کار کودکان با عنوان «نان و کودک» توسط جمعیت امام علی (ع) برگزار شد.
🔻صاحبکاران، کودکان کار را پیشخرید میکنند
زهرا پیمان، مددکار خانه ایرانی شهرری جمعیت با اشاره به اینکه ۱۲ ژوئن روز جهانی مبارزه با کار کودکان در نظر گرفته شده و شعار این روز برای سال ۲۰۲۱ حذف کار کودکان است، گفت: «در سالهای اخیر سازمانهای بینالمللی بهویژه سازمان جهانی کار نگرانی خود را مبنی بر مشکلات اقتصادی ناشی از شرایط کرونا در دو سال اخیر که افزایش کار کودکان را در برخی از مناطق به همراه داشته عنوان کردهاند. آنها نگران هستند که قوانین و کنوانسیونهای تصویبشده در سطح جهانی برای کاهش یا لغو کار کودکان و همچنین کاهش بهرهکشی اقتصادی از کودکان در زمینههای مختلف توسط کشورهایی که قوانین را امضا کردهاند و متعهد به انجام آن شدهاند به دلیل شرایط بد اقتصادی بهدرستی اجرا نشود….
🔻کودکان بی آرزو
محیا واحدی، عضو هیئتمدیره جمعیت امام علی (ع) گفت: «طی مصاحبه روانشناسان داوطلب جمعیت امام علی با کودکان کار توانستیم نیمرخی از وضعیت این کودکان داشته باشیم. با تحلیل این پرسشها و جوابها بود که دقیقا دریافتیم که ادراک و احساس و واکنشهای رفتاری این کودکان چگونه است. دوستان ما در کمیته روانشناسی سراغ بچههایی رفتند که در منطقه شهرری و حسنآباد مشغول به کار در کارگاههای بلورسازی بودند. بچههایی در منطقه ۱۲ دروازهغار و شاپور که مشغول به کار باربری یا کار موتورسازی بودند. آنها سراغ کودکان کار در کارخانههای پلاستیکسازی در احمدآباد مستوفی رفتند. اگر بخواهیم از زبان روانشناسی و از رویکردهای روانشناسی برای بیان این مسئله کمک بگیریم، در بحث روانشناسی طرحوارهها و مفاهیم عمیق و درونی و درونمایهها است که به افکار و احساسات ناخوشایند که درون فرد شکل میگیرد تبدیل میشود….
🔻فرار از مدرسه و ورود به کارگاه
محمود وحید، مددکار خانه لب خط جمعیت امام علی، گفت: «یکی از دلایل اصلی کار کودک که همه از آن آگاهی دارند، فقر و بحران اقتصادی است که در جامعه فراگیر شده. به شکلی که در سالهای اخیر حتی طبقه متوسط هم به طبقه پایینتر پیوستند. دلیل دوم، فرهنگ غالب مردم در محله است. به شکلی که حتی خانواههایی که با کار کودک درگیر نبودهاند و از این کار ابا داشتهاند، با سکونت در این محله و تأثیرپذیری از این فرهنگ، قبح کار کودک برایشان ریخته شده و کودکانشان را سر کار میفرستند….
لینک گزارش در روزنامه شرق:
https://sharghdaily.com/fa/main/page/7472/9/%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87
دیدگاه خود را ثبت کنید
Want to join the discussion?Feel free to contribute!